” Свято Преображення Господнє має важливу роль для кожного з нас і тому ми прийшли до храму не тільки для того, щоб посвятити яблука і дома гарно потім їх з’їсти. Ні. Ми прийшли до храму для того, щоб бути сопречасниками Преображення Господнього. Щоб як Господь, в сьогоднішній день, преобразив людську природу у своїй подобі, так щоби Він преобразив (оновив) нашу з вами людську природу. Щоби Бог дав нам благодатну силу для боротьби із власними гріхами та спокусами; щоби укріпив нас у нашому майбутньому житті; щоби недопустив зло та диявола надміру нас спокушувати. Бо будь-яке зло і будь-який гріх Господь перетворює в добро, для того, щоб на цих прикладах свого морального падіння ми з вами черпали науку, щоби надалі ми цього у своєму житті не повторювали. Це і є головний сакральний зміст свята Преображення Господнього.”

Цими словами закінчив свою проповідь митр.прот. Володимир Марущак в день великого свята Преображення Господнього, 19 серпня 2015року. І на підтвердження його слів, в цей день у храмі “Всіх Святих землі Української” зібралася велика кількість мирян для спільної молитви,  власного очищення і для створення кращого майбутнього для себе і своїх дітей. Ось чому на свято прийши щей маленькі діточки, яких було незлічити. Наш храм не міг вмістити всіх охочих, проте допомогла велика площа та мощні колонки. Скоро, вже дуже скоро, віримо, що зможемо служити в новому, великому храмі, бо людям це потрібно, насправді дуже потрібно.

 

User comments

User comments

User comments

User comments

20150819_10575520150819_10574320150819_113228

 

 

Categories: Відео, Новини

Leave a Reply


Ліміт часу вичерпаний. Будь ласка, перезавантажте CAPTCHA.